Милош Крушчич: Сами се вкарахме в тази ситуация
Секция: СПОРТ
07 Юни 2020 08:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Милош Крушчич: Сами се вкарахме в тази ситуация

/КРОСС/ Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич сподели, че неговите футболисти сами са си виновни за трудната победа с 1:0 при гостуването на последния в класирането в Първа лига Витоша (Бистрица) в мач от 25-ия кръг.

"Сами се вкарахме в тази ситуация. Имахме голямо превъзходство, положения, случи се и този пропуск от дузпата. След това се получи малко повече нервност, съперникът пък доби самочувствие. През второто полувреме също имахме възможности. Все пак показахме търпение и смятам, че спечелихме заслужено. Най-важното е, че спечелихме трите точки. Трябваше да вкараме общо първото полувреме и щеше да ни бъде много по-лесно. Очаквахме такъв мач. Всичко зависеше от нас. Сами се вкарахме в това положение, че да треперим до края. Но това е футболът.  

Вижда се, че  при Соу има голямо желание, тренира добре, бори се, но проблемът е повече психологически. Чувства натиск, че не вкарва. Трябва да му помогнем да преодолее този труден период. Не сме мислили за мача за купата с Ботев. Всеки даде максимума. Играем мач за мач", завърши Крушчич.