Бен Афлек и Ана де Армас – част от протестиращите срещу расизма
Секция: Шоубизнес
07 Юни 2020 09:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бен Афлек и Ана де Армас – част от протестиращите срещу расизма Двамата бяха фотографирани по време на демонстрация в Калифорния

/КРОСС/ Убийството на тъмнокожия Джордж Флойд от полицаи разгневи хората в САЩ и разпали множество протести. Много звезди откликнаха на случващото се и изразиха мнението си.

Сред тях бяха и Бен Афлек и Ана де Армас. 47-годишният носител на „Оскар“ се присъедини към мирния протест в борба с расовата несправедливост. А до него бе новата му половинка – звездата от „Вади ножовете“.

Двамата взеха участие в демонстрацията, която се състоя в района на Venice Beach, Калифорния. Тя бе посветена на подкрепата на движението „Black Lives Matter“.

Активистка сподели, че Бен и Ана са останали, за да слушат речите на местните общества. Тя се запознала с актьорите и те отбелязали, че искат да направят всичко възможно, за да помогнат. Бен дори бил любезен и се съгласил да му направят снимка.

От началото на връзката си Афлек и Армас правят всичко заедно. Те пребивават един до друг по време на карантината, разхождат домашните любимци. Актьорът дори запозна Ана със своите деца, които възпитава заедно с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.