Новият HUAWEI WATCH GT 2e, по-спортен, свеж и универсален, вече в официална продажба в България
Секция: Технологии
09 Юни 2020 16:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новият HUAWEI WATCH GT 2e, по-спортен, свеж и универсален, вече в официална продажба в България

/КРОСС/ Новият представител на успешната Watch GT серия на Huawei, свежият HUAWEI WATCH GT 2e, вече е достъпен на българския пазар. В ДНК на смарт часовника е заложена мотивацията за по-активен и здравословен начин на живот. HUAWEI WATCH GT 2e може да проследи 100 различни режима за тренировка, сред които както традиционни, така и по-модерни спортни практики.

От световната си премиера в края на март до днес, WATCH GT 2e вече спечели множество международни медийни награди, сред които такива от Newsweek, Android Headlines, PhoneArena, Pocketnow и Trusted Reviews, които го отличават и препоръчват заради изключителната издръжливост на батерията, атрактивния спортен дизайн и премиум усещане на много добра цена. Часовникът получи и признание за Best choice сред всички фитнес смарт часовници за Android смартфони oт световната технологична медия Pocketnow.

Huawei Watch GT 2е вдъхновява потребителите към по-активен и здравословен начин на живот като добавя редица интересни функции, сред които и функцията за наблюдение на кислородната сатурация на кръвта, която Huawei въвежда за пръв път в този модел. Часовникът притежава супер мощна батерия, която издържа до две седмици, и помага на потребителите да се информират за здравословното си състояние в реално време чрез функциите за измерване на пулса и следене на параметрите на качествения сън.

За всички отклонения в следените параметри, той дава ценни съвети за подобрението им през приложението Huawei Health.

HUAWEI Watch GT 2e идва с 1.39-инчов AMOLED сензорен дисплей с висока резолюция. Отличава се с обновена по-спортна визия в свежи цветове - Mint Green и Lava Red. Предлага се и в класически черен цвят. Унисекс дизайнът му приляга както на дамска, така и на мъжка китка. Винаги с вас във вашите спортни активности, Watch GT 2e e удобен за носене през целия ден и дори по време на сън.

Новият смарт часовник Watch GT 2e предлага богат избор за персонализация чрез множество циферблати, сред които и нови анимирани, които допълват действията на потребителя, когато се движи. Всеки може да персонализира и настройките, които желае, като например да избира какви напомняния да получава през деня.

HUAWEI предлага с този часовник истинско спортно преживяване със 100 режима за тренировка, сред които редица дейности на открито (бягане, ходене, туризъм, колоездене) и закрито (плуване, кростренажор, ходене и други). В професионалните режими за тренировка HUAWEI WATCH GT 2е осигурява цялостен мониторинг, който може да проследява 190 вида данни - всичко това, за да помогне на потребителите да извлекат максимума от тренировката си. И не само. HUAWEI WATCH GT 2e автоматично разпознава 6 професионални режима на тренировка, като предлага по-интелигентно спортно изживяване на своите потребители.

HUAWEI WATCH GT 2e е снабден с голяма памет, която може да събира около 500 mp3 песни. Потребителите могат да слушат любимите си плейлисти по време на тренировка с Huawei Music и Bluetooth слушалки.

HUAWEI WACTCH GT 2e вече се предлага на препоръчителна цена от 349 лева в мрежата на Технополис, Техномаркет и партньорите на дистрибутора Polycomp. Може да бъде закупен още самостоятелно или заедно с тарифен план на атрактивна цена, в брой или на изплащане, в търговските мрежи на Теленор и Виваком, а по-късно тази седмица и от магазините на A1.