Изтегли или обнови phyre от AppGallery и може да спечелиш Huawei P40 Pro
Секция: Технологии
10 Юни 2020 10:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изтегли или обнови phyre от AppGallery и може да спечелиш Huawei P40 Pro

Oт днес, 10 юни, дигиталният портфейл phyre и Huawei AppGallery дават възможност на новите си фенове да спечелят най-новия флагман на Huawei - P40 Pro, с атрактивна кампания

/КРОСС/ Започнете от днес да управлявате свободно парите си с phyre от вашия Huawei смартфон. Управлението на личните финанси никога не е било по-достъпно за мобилните потребители. Удобният дигитален портфейл phyre предоставя възможност за безконтактни бързи плащания от вашия смартфон, дигитализиране на физически карти за лоялност към различи марки и магазини; изпращане на парични преводи към приятели мигновено и без такси; изпращане и получаване на преводи по IBAN; оптимизиране на разходите и други полезни функционалности за улеснение на ежедневието. phyre е сред най-популярните приложения от български потребители в бързо разрастващия се магазин на Huawei - AppGallery.

Бързото и лесно изтегляне или обновяване на приложението от Huawei AppGallery в периода 10.06.2020 до 17.06.2020 г. може да ви донесе и подарък - фотографското вдъхновение в тяло на смартфон - Huawei P40 Pro. Ако притежавате Huawei смартфон, но не сте използвали досега phyre, лесно и интуитивно можете да го изтеглите от магазина за приложения AppGallery и да се регистрирате в него. Така Huawei P40 Pro е все по-близо до вас. Също така, всеки потребител на phyre, който в този период обнови през AppGallery или работи с последната обновена версия на приложението, и го използва поне веднъж (например зареждане, разплащане), автоматично участва в играта.

Късметлията, който ще спечели Huawei P40 Pro, ще бъде определен на томболен принцип и обявен на 18.06.2020. Дигиталният портфейл phyre, развлекателните приложения от AppGallery и нов смартфон с най-добрата според TIPA и DxO Mark камера, са сигурна формула за незабравими летни преживявания, запечатани в невероятни снимки и видеа. Пълните условия за участие може да прочетете тук.