Лилана с ново обвинение - за подаване на неверни декларации
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Юни 2020 16:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лилана с ново обвинение - за подаване на неверни декларации Тя е била разпитвана дали познава Васил Божков и двама негови бизнес партньори

/КРОСС/ Певицата Лиляна Деянова -Лилана отново се изправя пред съда. Магистратите решават дали тя може да остане под домашен арест. Лилана, заедно с брат ѝ рапърът Скилър, са обвинени в злоупотреби с еврофондове. 

Тя получи и ново обвинение - за подаване на неверни декларации. От прокуратурата смятат, че тя е заплашвала част от служителите на Пътното управление, в частност Георги Терзийски и Олег Асенов, информира репортер на Bulgaria ON AIR.

"Единствения интерес, който има да не стартираме електронните винетки, има "Интелигентни трафиксистеми". Няколко дни преди да влезем в ареста, няколко бензиностанции се отказаха да работят с нас, като ни казаха, че са получили писмо от "Интелигентни трафиксистеми", че нашата система не била достатъчно добра", каза пред журналисти Лиляна Деянова.

Първите въпроси по време на разпита ѝ са били дали познава Васил Божков и двама от неговите бизнес партньори Георги Попов и Борис Бекяров.

Братът на Лилана бе пуснат по гаранция, която обаче не е заплатил.