Още двама членове напускат ГЕРБ-Плевен
Секция: ПОЛИТИКА
11 Юни 2020 16:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Още двама членове напускат ГЕРБ-Плевен

/КРОСС/ ГЕРБ-Плевен се тресе от скандал! Още двама членове напускат организацията. Преди това други трима бяха изключени, след като гербаджии изпратиха отворено писмо до Бойко Борисов. В него те го информираха за слабостите на областния управител на града Мирослав Петров, който бе кандидат-кмет за Плевен от същата политическа формация.

 Доктор Йордан Георгиев, който е общински съветник от листата на ГЕРБ, официално е депозирал свое заявление, с което уведомява ръководството на партията, че напуска нейните редици. Като причина за своето решение д-р Георгиев е посочил становището на Изпълнителната комисия за освобождаването от редиците на партията на тримата общински съветници – Петя Василева, Йордан Грижов и Христослав Михайлов.

Д-р Георгиев е посочил, че се съобразява със становището на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и с оценката, която тя дава за негативните изборни резултати за партията в област Плевен.

Веселка Лилова, която е председател на Жени-ГЕРБ, също е подала молбата си за освобождаване от заеманата й длъжност, уточнява местният сайт „Плевен прес“.

Наскоро репортер на БТВ попита Борисов за сътресенията в някои структури  в страната. Видимо подразнен, той я попита: „Златна, кой ти каза да ме питаш за тези глупости?“.

Припомняме ви, че осезаемо разцепление има и в ГЕРБ-Видин. Там десетки членове подадоха заявления за напускане.  Не се изключва вероятността напусналите гербаджии да последват Цветан Цветанов в бъдещия му политически проект.