Рут Колева представи първи сингъл с видеоклип от новия си албум (Видео)
Секция: Шоубизнес
17 Юни 2020 07:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рут Колева представи първи сингъл с видеоклип от новия си албум (Видео) Песента се казва “Candy Coated” и показва красотата в различието между хората

/КРОСС/ Рут Колева представи първата си песен с видеоклип от своя най-нов албум.

Сингълът носи името „Candy Coated” и подкрепя дейността на фондация GLAS, която работи за пълно равенство и закрила от всички форми на дискриминация на ЛГБТИ общността в България.

И тази година в месеца на световните прайд движения, Рут Колева заема своята роля на посланик на идеята за равноправието, като посвещава новата си песен на красотата в различието между хората.

Видеото вече може да бъде гледано в официалния YouTube канал на Рут.

Съвсем в стила на българската соул изпълнителка, клипът към песента „Candy Coated” е отвъд всички стандарти и клишета, със собствен стил и визия, която пробужда емоции.

Главна роля във видеото има танцьорът Валентино Владимиров, известен с участието си в клиповете на световни звезди като Тейлър Суифт, Кейти Пери, Кайли Миноуг и други.

Режисьор на международната продукция е Александър Станишев, а продуцент е Тейлър Грейвс, познат от работата си с изпълнители като Dr. Dre, Flying Lotus и други.

След месеци на неочаквана изолация в малко мексиканско село, днес Рут Колева е отново в САЩ, където продължава довършителната си работа по предстоящия албум.

През месец юли певицата планира да представи и втори сингъл с видеоклип от новия рилийз. Името на песента е “On My Way”, а заглавието на самия албум все още се пази като изненада за феновете.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=Xwl45qKaiRM