Радио NOVA SUNDAYS в YALTA CLUB
Секция: Шоубизнес
17 Юни 2020 12:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Радио NOVA SUNDAYS в YALTA CLUB Селектирана електронна музика от градината на Yalta всяка неделя!

/КРОСС/ Радио NOVA - единствената радиостанция за електронна музика у нас и най-емблематичният клуб в България - YALTA CLUB, ще празнуват лятото всяка неделя! RADIO NOVA SUNDAYS е отдавна планирана колаборация и ексклузивна серия от събития само с качествена електронна музика.

Първата неделя от поредицата е съвсем скоро, на 21 юни, когато за настроението на всички ще се погрижи Liubo Ursiny – създател на TAKEOVER и неизменна част от клубния живот на София. Резидентът на клуба ще стартира партито точно в 16:00 часа в градината на YALTA CLUB, въоръжен с убийствена музикална селекция.

В продължение на два часа, от 18:00 до 20:00 часа, събитието ще се излъчва на живо на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg за всички, които искат да преживеят партито от разстояние.

Очаквайте повече информация за предстоящите събития от поредицата с редица талантливи артисти, които ще направят неделните летни следобеди по-приятни и танцувални, където и да сте. 

Събитията 'RADIO NOVA SUNDAYS' са със свободен вход. Направете вашата резервация сега!

За повече информация за предстоящите артисти и събития, следете Facebook страниците на YALTA CLUB (www.facebook.com/yaltaclub) и Радио NOVA (www.facebook.com/radionovabulgaria). JUST LISTEN!