Huawei се изкачи с 42 позиции до 6-то място в класацията за най-иновативни компании на BCG
Секция: Технологии
24 Юни 2020 15:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei се изкачи с 42 позиции до 6-то място в класацията за най-иновативни компании на BCG

/КРОСС/ Huawei усилено работи в посока развиване и обогатяване на портфолиото от устройства, които предлага: смартфони, носими устройства, умни устройства за дома, „Интернет на нещата" и телекомуникационна инфраструктура, като същевременно разширява своята екосистема и затвърждава HUAWEI AppGallery като отворена иновативна платформа за разпространение на приложения. Иновативният подход, адаптация във всеки сценарий и растежът на технологичния бранд са удостоени с 6-та позиция в престижната класация на най-иновативните компании.

Бостънската консултантска група (Boston Consulting Group - BCG) изследва и селектира 50 компании, които са достоен пример в сферата на иновациите. Престижната класация The Most Innovative Companies 2020: The Serial Innovation Imperative на BCG се фокусира върху добри стратегии, чрез които поставените цели да бъдат постигнати и надминати в дългосрочен план.

През 2014 г. Huawei заема 50-място, като с продължителна и целеустремена работа в посока иновативни решения за по-добро потребителско преживяване, преминава напред в класирането - 46-то място през 2015 г. и 48-мо през 2019 г. Тази година компанията бележи огромен скок с 42 места в класацията и стига до впечатляващата 6-та позиция.

Huawei разработва своята екосистема от взаимодействащи си устройства в рамките на един и същ интерфейс. Стратегията „1 + 8 + N" предоставя на потребителя широк спектър от услуги и преживявания. Huawei залага на пълния потенциал на технологичните иновации, за да изведе индустрията напред в две ключови области - мобилни устройства и облачни услуги. Брандът сътрудничи с най-добрите световни компании за разработка на приложения, за да създаде по-богато портфолио от качествени приложения. Също така, непрекъснато набира глобални разработчици за съвместна работа по разширяване на екосистемата и качественото съдържание в AppGallery. Така Huawei предоставя интелигентно изживяване на своите потребители в световен мащаб.