Кейти Пери не бърза за име на бебето – то само щяло да избере
Секция: Шоубизнес
25 Юни 2020 10:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кейти Пери не бърза за име на бебето – то само щяло да избере Певицата говори за момиченцето, което ще се роди скоро

/КРОСС/ Кейти Пери не бърза с избора на име за бебето. Певицата призна пред сутрешния блок на „Radio 2“, че тя и Орландо Блум са взели решение дъщеричката им сама да избере как да се казва. 

Певицата разказа, че вече има списък с подходящи имена, но иска първо да роди, та бебето да може само да покаже по какъв начин да го кръстят. 

По думите на 35-годишната изпълнителка, тя много се вълнува и най-вероятно когато поеме момиченцето в ръцете си, ще ѝ хрумне точното  име.

Кейти разкри още, че до момента е преживяла същинска буря от емоции заради хормоните по време на бременността – от изморена до депресирана на моменти.

Пери разказа, че вече няма търпение с Орландо да станат родители. Тя не скри, че се притеснява от пандемията и това да износи бебето си в толкова несигурно за човечеството време. 

Говорейки за очакванията на актьора, който вече има едно дете от предишната си връзка, певицата сподели:

„Той вече се вълнува за малкото ни момиченце. Казват, че момиченцата са, знаете, момиченцето на татко. И така ще стане, ще видим“. 

Коментирайки това, че не е прекъснала участията си след като е разбрала, че ще става майка, Пери посочи, че е голям работохолик и по този начин се чувства по-добре. Така тя записва няколко песни и новият ѝ албум ще излезе това лято – на 14 август. 

Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха по Коледа. Популярният актьор вече има едно дете от колежката си Миранда Кер – 9-годишният Флин.