Предстоящи събития в страната за 26 юни
Секция: Предстоящи събития
26 Юни 2020 07:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 26 юни

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

От 10.00 часа чрез платформата ZOOM министър Емил Караниколов ще открие събитие за представяне на анализ на ИАНМСП и ИПИ за потенциалните пазари за експортен растеж на българския бизнес, стокообмена и ефекта от COVID-19 върху износа.

От 10.00 часа в Министерството на външните работи ще се проведе церемония по повод 75- годишния юбилей от създаването на Организацията на обединените нации и 65 години от членството на страната ни в ООН. От 10.25 ч. в зала „Договори“ ще бъде валидирана юбилейна пощенска марка. 

От 11.00 часа на бул. „Петко Каравелов“ и ул. „Емил Берзински“ кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери реконструкццията на бившата сграда на топлоцентрала на НДК и изграждането на Център за изкуство.

*** Видин

Oт 13.30 часа в залата на Регионалното управление на образованието началникът на институцията ще представи резултатите от държавните зрелостни изпити, сесия май-юни 2020 г.

*** Добрич

От 13.00 часа в Бизнес залата на Община град Добрич ще се състои пресконференция по проект „Развитие на интегрирана система на градския транспорт на Добрич“.

*** Каспичан

В 17.30 часа в сградата на Община Каспичан държавният глава ще проведе среща с кмета Милена Недева и представители на ръководството на Общината.

*** Нови пазар

От 12.45 в Община Нови пазар президентът Румен Радев ще се срещне с кмета Георги Георгиев и представители на неговия екип.

*** Плиска

В 14.00 часа държавният глава ще посети в Националния историкоархеологически резерват Плиска. В 15.15 часа президентът Радев ще посети „Двора на кирилицата“ в Плиска.

От 15.30 часа в Двора на кирилицата ще се състои откриване на паметник на Захари Стоянов.

*** Стара Загора

От 13.00 часа в заседателна зала „Димитър Димов“ в сградата на Ректората на Тракийския университет ще се проведе пресконференция с участието на министър Красимир Вълчев.

*** Хасково

От 11.00 часа до Старата часовникова кула ще се проведе информационна кампания за борба с употребата и разпространението на наркотици.