Чарлийз Терон: Никога не съм искала сватба
Секция: Шоубизнес
27 Юни 2020 17:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Чарлийз Терон: Никога не съм искала сватба Актрисата говори откровено за връзките си

/КРОСС/ Чарлийз Терон е една от известните майки в Холивуд, която отглежда сама децата си. Звездата има осиновени момче и момиче, на които отделя цялото си внимание. Давайки поредното интервю, тя говори откровено за миналите си връзки и разкрива защо предпочита да е сама. 

„Никога не съм искала да се омъжа. Това никога не е било важно за мен“, споделя актрисата в предаването на Хауърд Стърн. 

Терон, за която се пишеше, че е сгодена за Шон Пен, обясни, че двамата просто са излизали заедно и въобще не си е и помисляла да мине под венчило с него.

Чарлийз признава, че двамата са били двойка от 2014 до 2015 г., но връзката им е била доста по-различна. Тя уточни, че Пен никога не е живял с нея и писанията за техния годеж „са пълни глупости“. 

По повод провокацията от страна на водещия, че тя е красива жена, която има нужда да бъде обичана и да загърби самотата, русокосата красавица казва, че децата са ѝ напълно достатъчни. 

„В момента имам две любови в живота си. Животът ми е изпълнен с любов... Никога не съм била самотна, никога не съм се чувствала сама“, добавя Чарлийз. 

Актрисата разкрива, че в момента не иска да има романтична връзка и едва ли някога в живота си ще допусне да стигне до такова развитие на отношенията ѝ с мъж. Тя споделя шеговито, че е прекалено стара за това и не иска отново да се занимава с гаджета и да живее с някого. 

„Историите, че Шон ще осиновява Джаксън и всички подобни, не са верни. Това не е нещо, което се случва за 18 месеца. Не можеш да направиш подобно нещо на едно дете“, споделя в свое предишно интервю Терон, говорейки за своя син, който отглежда като момиче.