Елизабет Хърли е съкрушена от смъртта на Стив Бинг
Секция: Шоубизнес
28 Юни 2020 15:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Елизабет Хърли е съкрушена от смъртта на Стив Бинг Продуцентът е баща на сина ѝ Деймиън

/КРОСС/ Елизабет Хърли проговори за смъртта на Стив Бинг – бившия ѝ приятел и баща на сина й Деймиън. Филмовият продуцент се самоуби в понеделник, скачайки от сграда в Калифорния. Той беше само на 55 години. 

Във вторник актрисата използва социалните мрежи, за да сподели няколко снимки с Бинг и да изрази своите емоции. Тя заяви, че е изключително тъжна от новината, че продуцентът вече не е сред нас и въпреки трудните им моменти, тя ще си го спомня като мил и добър мъж. „Сближихме се отново на 18-ия рожден ден на сина ни. Това е съкрушителна новина“, добавя Хърли.

Синът ѝ Деймиън, чийто баща е Стив Бинг, също използва профила си в Instagram. Той публикува снимка на залез и написа, че е благодарен на всеки, който е изразил своите съболезнования и се опитва да му помогне в този труден момент. „Това е много странен и объркващ период и съм изключително благодарен, че съм заобиколен от такива прекрасни приятели и близки хора“.

Според медиите, Стив Бинг е скочил от апартамента си на 27-ия етаж. От полицията в Лос Анджелис споделят, че все още тече разследване за смъртта му.