Две сцени и осем артисти на SOLAR
Секция: Шоубизнес
29 Юни 2020 11:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Две сцени и осем артисти на SOLAR

/КРОСС/ Въпреки ситуацията у нас YALTA CLUB ще проведе традиционния си SOLAR, но и ще спази необходимите противоепидемични мерки на 4 юли.

Традиционният юлски SOLAR наближава с пълна скорост! Предпочитаният фестивал за любителите на електронната музика ще се състои на 4 юли на вече познатата и приятна извънградска локация – паркът на летище София.

Организаторите от YALTA CLUB отново са се погрижили за разнообразието от артисти без да правят компромиси с качеството. Очакват ни две сцени и осем артисти, готови да ни забавляват до ранните часове на следващия ден.

За екипa на SOLAR и YALTA CLUB е истинско предизвикателство да направят това събитие и да предложат организация, която да позволи едновременно забавление и достатъчно високо ниво на безопасност и защита за всички.  

Петъчната вечер ще започне точно в 22:00 часа и на двете соларски сцени. Сцена А ще открие Liubo Ursiny – артистът с най-дълга резиденция в YALTA CLUB, създател на ексклузивните TAKEOVER партита и селектор на завладяващи парчета.

След него, от 01:00 до 03:00 часа, на сцената ще се качи Dennis Cruz – испанският тек хаус артист, който често виждаме на фестивали като BPM, ADE и Tomorrowland. В разгара на вечерта ще танцуваме с легендата и абсолютен любимец на публиката Paco Osuna в продължение на два часа (03:00 – 05:00), изпълнени с мощни, техно вибрации. Финалът на първата сцена няма как да бъде по-добър!

SOLAR ще закрие с Dax J, познат именно с феноменалните си закриващи сетове, включително и десетчасовия му маратон зад пулта на Berghain.

Сцена Б ще стартира с още един талантлив роден артист- Diass. Виновникът за редица концептуални събития и качествени продукции ще подгрява публиката до 01:00 часа. След него сцената ще озари женската сила на вечерта Chelina Manuhutu, която подлудява публиката в топ клубовете на Ибиса. Точно в 03:00 след полунощ пултът превзема Loco Dice. Закриващият сет на сцена Б ще бъде в ръцете на таен гост, който ще бъде обявен много скоро! 

Паркът до Терминал 2 на летище София е много подходяща локация със своите големи открити площи и пред двете сцени. Във връзка с мерките, предприети от организаторите, този път няма да има VIP и Backstage зона. Един бар с голям капацитет ще обслужва клиентите и на двете зони, а достатъчно терминали ще осигурят бързо изпълнение на поръчките, за да се избегне струпване на групи.

Влизащите ще бъдат подложени на медицинска проверка. Апелираме към всички клиенти, които имат дори най-малки съмнения или са били в контакт с болни - останете си вкъщи! Използвайте дезинфектантите, които ще откриете на място, използвайте банковите си карти само лично и не забравяйте - личната отговорност и дисциплина са много по-важни и работят по-добре дори и от най строгите правила.

Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Билети за SOLAR на летище София може да закупите от Eventim.bg, Epaygo.bg, OMV и Easy Pay.