Адел разкри кога да очакваме нова музика от нея
Секция: Шоубизнес
29 Юни 2020 14:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Адел разкри кога да очакваме нова музика от нея

/КРОСС/ Изминаха четири години, откакто Адел излезе на пазара с последния си студиен албум, а феновете ѝ вече са нетърпеливи по отношение на нова музика. Под един от последните кадри, споделени в официалния Instagram акаунт на певицата, милиони нейни почитатели започнаха да задават въпроси за евентуалното излизане на албума. 

След като един любопитен фен предположи, че Адел ще пусне тавата като изненада в рамките на същия ден, тя отговори. "Разбира се, че не излиза днес. Коронавирусът не е свършил. Под карантина съм. Носете маска и бъдете търпеливи."

Изпълнителката на Someone Like You не е единственият артист, който забави излизането на новата си музика заради глобалната здравна криза и очевидно нейният четвърти студиен албум няма да бъде реализиран през септември, когато се очакваше по принцип. 

Един от мениджърите на певицата споделя: "Не излиза през септември. Ще бъде готов, когато е готов. Всички сме в една и съща лодка, правим неща и изведнъж светът спира. Имаме музика, но все още работим." Макар да се забави, Адел ни уверява, че следващият ѝ албум ще бъде по-личен и емоционален от всички досега, така че го очакваме с нетърпение!