Предстоящи събития в страната за 30 юни
Секция: Предстоящи събития
30 Юни 2020 07:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 30 юни

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Гроздан Токов, Иван Петров, Калоян Гендович, Емил Костадинов, Стефан Енчев, Виктория Кръстева, Александър Николов, Венцислав Йорданов, Милко Велков и Милчо Аврамов.

От 09.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Герман Костин.

От 09.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за престъпление по служба срещу Евгени Крусев.

*** София/ с. Волуяк

От 09.30 часа ще бъде осветен новият храм „Св. мчци Рафаил, Николай и Ирина“.

*** София

От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Хованес Манукян, Пламен Тотев, Мариян Миланов, Пламен Митов, Димитър Медаров и още 13 човека.

От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Младен Милков, Мария Тръвнева, Полина Тръвнева, Цонка Георгиева, Николай Николов, Красимир Ченев, Пламен Чангов, Валентина Елкенева, Петър Петров и Колю Милков.

От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за участие в организирана престъпна група срещу Иван Иванов и Трайчо Васков.

От 10.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за изнудване срещу Петър Станиев.

От 11.00 часа в БТА ще се състои пресконференция на Сдружението на потърпевшите от ЧСИ и съдебната система „Солидарност“.

От 11.00 часа пред бюст-паметника на Николай Хайтов в Борисовата градина активисти и народни представители от партия „Национален фронт за спасение на България” ще се преклонят пред паметта на писателя.

От 11.00 часа в залата на 5 етаж на Спортната палата Българска федерация по ориентиране ще представи новия си проект за интегриране на ориентирането в образованието и в социалната реализация.

От 11.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Симеон Симеонов, Тихомир Димов, Петър Гецов, Андон Маринов, Венцеслав Дечев, Димитър Димитров, Габриел Колев, Дончо Пантилеев, Кирил Иванов, Мариела Маринова, Стела Узунова и Валери Георгиев.

От 13.00 часа ПП АБВ ще даде пресконференция в централата на партията на ул. „Врабча“ 23.

От 13.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Станислав Чамов, Дойчин Дойков и Петър Бешков.

От 13.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за участие в организирана престъпна група срещу Андриан Стоенчев.

От 13.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за участие в организирана престъпна група срещу Никола Балабанов, Билян Киров и Любомира Иванова.

От 13.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за изнудване срещу Живко Мартинов.

От 13.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Кирил Кирилов, Владимир Владимиров и Росен Николов.

От 15.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Станислав Михайлов и Крум Райчев.

От 18.00 часа в галерия Академия, ул. „Шипка“ 1, ще бъде открита изложба на Йордан Вамроров.

*** Банско

От 16.30 часа на ще се състои първа копка на изграждането на улица "Найден Гeров" в участъка от ул. "Солун" до ул. "Цар Симеон".

*** Бургас

От 09.00 часа в спортна зала „Бойчо Брънзов“ ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет.

От 11.00 часа край пластиката Грамофона на ул. „Богориди“ старите грамофонни плочи, отчислени от фонда на библиотеката към Народно читалище „Любен Каравелов 1940“, ще бъдат „събудени за нов живот“ от бургаските деца.

От 16.30 часа в Заседателната зала на Общината ще се проведе обществено обсъждане за поставянето на паметна плоча на 24-ти Черноморски пехотен полк.

*** Варна

От 11.00 часа пред входа на Военноморския музей Варна, бул. „Приморски” № 2 ще се проведе военен ритуал по случай 70-та годишнина от създаването на 9-ти отделен дивизион торпедни катери.

От 21.00 часа в Летния театър ще се играе операта „Травиата“ на Верди.

*** Видин

От 10.30 часа в заседателната зала на Общински съвет-Видин ще се проведе заключителното събитие, с представяне на изработения продукт, на видинския участник в международния проект „Детективи на европейски проекти“ - 11 б клас от ГПЧЕ „Й. Радичков“.

*** Враца

От 09.30 часа Окръжен съд-Враца ще гледа делото срещу А. И., обвинен за умишленото умъртвяване на своя дядо.

От 09.30 часа Окръжен съд-Враца ще гледа делото срещу С.Т.

*** Добрич

От 09.00 часа Общинският съвет ще проведе заседание.

От 17.30 часа в Огледална зала „Нели Божкова“ Драгни Драгнев ще представи новия си роман „Всяко зло – за добро“.

*** Каварна

От 11.00 часа онлайн чрез платформата ZOOM Meetings ще се проведе трудова борса в изпълнение на проект „Подобряване на условията за младежка заетост в туризма”.

*** Пловдив

От 10.00 часа Окръжен съд – Пловдив ще гледа делото срещу И. Д., обвинен за умишлено умъртвяване.

От 14.00 часа Районен съд-Пловдив ще гледа делото срещу И.М., обвинен за извършено от него престъпление по чл.325 ал.2 вр. ал.1 от НК.

От 15.00 часа Апелативен съд-Пловдив ще гледа искането за обжалване на присъда от 12 години лишаване от свобода на подсъдимия М. С., постановена от Пазарджишкия окръжен съд.

*** Стара Загора

От 10.00 часа в къща музей „Гео Милев“ ще се проведат занимания за деца „Четем и рисуваме“, „Литературни закачки“ и „Да съставим приказка“.

От 18.00 часа в градинката „Пингвините“ Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще посрещне мощите на Св. Йоан Рилски Чудотворец.

От 21.00 часа в Драматични театър ще се играе постановката „Чичовци“ по Иван Вазов.