Шофьорите да карат с повишено внимание между 55-ти км и 61-ви км на АМ „Тракия“ в посока София
Секция: Автомобили
30 Юни 2020 07:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шофьорите да карат с повишено внимание между 55-ти км и 61-ви км на АМ „Тракия“ в посока София

/КРОСС/ Днес от 8:30 ч. до 16 ч., движението между 55-ти км и 61-ви км на автомагистрала „Тракия“ в посока София ще се осъществява в активната лента поради ремонт на пътната настилка.

Днес до 16 ч., трафикът между 158-ми км и 162-ри км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас ще се извършва в активната лента поради почистване на храсти.

До 1-ви юли шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание между 346-ти км и 349-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас поради частичен ремонт на пътната настилка в аварийната лента.

До 1-ви юли трафикът при 78-ми км в посока София на автомагистрала „Струма“ ще е в изпреварващата лента поради ремонт на асфалтовата настилка.

От 9:30 ч. утре до 2 юли водачите на превозни средства да се движат с повишено внимание и при 41-ви км на автомагистрала „Струма“ в посока София поради ремонт на дилатационна фуга.

Шофьорите е необходимо да спазват поставената временна сигнализация в магистралните участъци.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.