Светльо & The Legends и Контрол с първи пънк-концерт на открито (Видео)
Секция: Шоубизнес
30 Юни 2020 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Светльо & The Legends и Контрол с първи пънк-концерт на открито (Видео) Най-големите хитове на двете банди – в петък вечер, 3 юли в “Маймунарника”

/КРОСС/ Невероятните Светльо & The Legends и Контрол се качват не на виртуална, а на ИСТИНСКА сцена и то на открито в “Мамунарника” – в петък вечер, на 3 юли за супер концерт!

Очаква ни близо 3 часов пънк-купон, в който феновете ще чуят най-голУемите хитове на всяка от бандите. Първи на сцената ще стъпят легендарните Контрол, а след тях и другите легенди - Светльо & The Legends.

Музиката ще се лее почти без прекъсване и в един момент, всички присъстващи, пеещи и свирещи - ще почувстват, че сякаш плуват “на три морета”, както се пее в най-новата песен на Светльо – “На три морета”.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=AYb_7QdR0qA

 

Началото на концерта на 3 юли в “Маймунарника” е точно в 20:00 часа, затова музикантите най-сърдечно се обръщат към публиката с молба да дойде Овреме така, че да не се получава струпване на входа! Особено в този “извънредно-коронен” момент. Още повече, че купонът ще започва от входа – с мерене на температура на публиката и раздаване на ръкавици за еднократна употреба. Пак на входа ще се предлагат и екстри – като маски с логата на бандите и билети (ако все още има такива).

Пуснатите в продажба билети отговарят на 50% от капацитета на клуба, според предписанията на властите, и точно толкова фенове ще бъдат допуснати на концерта. В тази връзка е добре да се знае, че близо 50% от билетите, вече са продадени! Така, че ако сметките с процентите са ви дошли в повече – не се ослушвайте, а тичайте за билети (съветват най-учтиво двете бандите).

И за финал: останалите (50 %) от все още незакупени билети, можете да намерите и закупите от системата на Eventim.bg - тук: https://bit.ly/31qMLj9. Цената им е 25 лв. за билет (на предварителна продажба) и 30 лв. в деня на концерта (на входа).  

Можете да се присъедините към събитието във фейсбук тук: https://bit.ly/2BMd2xR, но все пак предпочитаме да ви видим на живо на 3 юли в “Маймунарника”!