Изобилие от кулинарни изкушения очаква посетителите на Restart Life Fest
Секция: ЛЮБОПИТНО
30 Юни 2020 14:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изобилие от кулинарни изкушения очаква посетителите на Restart Life Fest

/КРОСС/ Предстоящият уикенд ще даде старт на лятото с Restart Life Fest - дългоочакваното продължение на най-вкусното пловдивско събитие Mood for food, този път на софийска земя.

На 3 и 4 юли на столичния стадион “Юнак” ще се редуват любими музикални изпълнения и кулинарни изкушения.

Фестивалът предвижда богато разнообразие от любими стрийт фууд храни за посетителите си, сред които сочни телешки бургери, хрупкави пържени картофки, леки wrap-ове, веган сандвичи и много други! Компания на вкусното хапване ще направи ледено студена крафт бира и майсторски коктейли. За десерт кулинарната селекция предвижда пухкави гофрети, потопени във фина шоколадова прегръдка и сладолед.

За по-голямото гастрономическо разнообразие ще се погрижат легендарното шкембе на Grindhouse и надяждането с люто, организирано то Chilli Hills за найсмелите сред гостите.

Музикалната програма на 3 юли ще напълни сърцата със звучните сетове от DJ Funkster и лайв концерта на So Called Crew. Подобаващото музикално продължение на 4 юли се пада на DJ Skill и Booty Beatz, а за финал на вечерта организаторите са предвидили най-обичаните групи - P.I.F. и Остава.

Билети ще намерите на място, като стойността на еднократния билет е 15лв, а на билет за посещение през двата дни – 20 лв.

Фестивалът е безплатен за лица до 15-годишна възраст, а лица под 18 години се допускат само с придружител. Restart Life Fest ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията.

Запазете уикенда за най-приятните емоции и не пропускайте старта на летните фестивални дни! За допълнителна информация и ъпдейти около Restart Life Fest следете Facebook събитието тук