Предстои четвъртото издание на White dinner в България
Секция: ЛЮБОПИТНО
01 Юли 2020 10:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстои четвъртото издание на White dinner в България Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря!

/КРОСС/ За четвърта поредна година Бяла Вечеря  ще превърне някое емблематично място на открито, в София, в приказна и магическа феерия.Кое ще бъде то? Ще разберем на 12 Юли 2020 г.

Представете си една безкрайна бяла маса с хора, облечени в бяло на бяла лунна светлина и на фона на десетки малки бели свещи. Никой не знае къде ще се случи тайната бяла вечеря до последния момент… мистерия, тайна локация, изненада, а после красота, великолепие и музика – една елегантна и запомняща се бяла нощ…

 

Нека поне за ден да избягаме от динамиката на града и да се пренесем в един вълшебен свят на феи, хубава музика на живо, домашно приготвена храна, блещукащи светлини, щастливи хора споделящи вечерята си заедно. 

През 2019 година 500 души в София се радваха на настроението, което създаде Миро.

А тази година специален гост изпълнител ще бъде талантливият Стефан Вълдобрев.

Ще ви очакват  много изненади, като DJ парти, награди, подаръци, игри и още нещо…

 

Кой може да устои на тази покана?

На определена дата двойки и групи  с техните кошници за пикник, красиви съдове и прибори за сервиране, храна, плодове и вино се срещат на „тайна локация“ в очакване на официалното уведомление да пристигне и да ги информира къде да отидат.

След като координаторът отведе всички до тайното място на събитието, по план схема, ще се наредят масите, гвие ще ги украсите, ще подготвите вашата храна, напитки и посуда, а после остава само да се насладим на една юлска вечер под звездите с музика и танци!

Събитието е за хора с ЕКО нагласа, хора с афинитет към красивото, гурме кухнята, обичащи качествена музика като джаз, соул, фънк и поп и знаещи как да се забавляват в хармония с околните.

Предстоят и поредица от тайни партита, вечери с известни личности, приключенски почивки специално организирани за членовете на клуба. Станете част от семейството на Бяла Вечеря! 

Бяла вечеря е романтичното, различно, стилно, музикално и кулинарно събитие на града ни! Нека и тази година създаваме красота заедно в един изискан градски пикник!

 

Заповядайте на 12 юли, мястото...предстои да разберем!

 

*Снимки: White dinner / Party management