Камен Донев и моноспектаклите му превземата сцената в парка на Военна академия
Секция: КУЛТУРА
01 Юли 2020 13:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Камен Донев и моноспектаклите му превземата сцената в парка на Военна академия

/КРОСС/  Великолепният Камен Донев ще представи двете си представления - авторски моноспектакли: “Възгледите на един учител за Народното творчество” и “Възгледите на един учител за всеобщата просвета” на 10 и 11 юли на Открита сцена в парка на Военна акадамия. Началото на постановките ев 21:00 ч., а това ще бъде десетото им поредно изиграване на това, толко прекрасно за театър, място. Двете дати са преместените от “София Моно 20202” и притежателите на билети от тогава за тях, ще важата без презаверка.
   След близо 4 месеца на пълна изолация, в момента актьорът Камен Донев стартира голямо оптимистично лятно турне. То ще включи срещи с публиката из цяла България и ще продължи през цялото лято. Датите 10 и 11 юли в София ще са първите и единствени в столицата за лятото. Турнето на актьора ще приключи на 30 септември с голям концерт в Античния театър в Пловдив, с участието на гост-изпълнители.
   Билети за 10 и 11 юли за двете постановки в София в парка на Военна академия можете да закупите от системата на Тicketportal.bg тук:
http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43786
и тук: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43785
Предлагат се още в книжарници Booktradeing, Office1 Superstore и бензиностанции OMV. Можете да се присъедините към събитията във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/297818394704305/
и тук: https://www.facebook.com/events/4202322496475392/

Напомняме ви, че и другите постановки, които бяха преместени, поради дъждовете, ще се играят на нови дати на сцената в парка, както следва:
“Изневери в повече”  – на 23 ЮЛИ
“Aз, досадникът” – на 26 ЮЛИ
“Мариус 50” – на 8 СЕПТЕМВРИ
“Грамофонът” – на 9 СЕПТЕМВРИ
“Черното пиле” - на 10 СЕПТЕМВРИ

Следете и за другите спектакли, концерти и събития, които ще се случват на Открита сцена в парка на Военна академия, през цялото лято – в сайта Ticketportal.bg и на страницата им във фейсбук.