Мобилните приложения на VIVACOM вече са налични в HUAWEI AppGallery
Секция: Технологии
01 Юли 2020 14:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мобилните приложения на VIVACOM вече са налични в HUAWEI AppGallery

/КРОСС/ Oнлайн магазинът за приложения на Huawei - AppGallery, продължава разширяването на селекцията на най-любимите и най-полезните приложения, които са станали неизменна част от дигиталния лайфстайл на потребителя. Платформата предлага не само популярните приложения на глобално ниво, но и важни за клиентите качествени приложения на локално такова.

Мобилното приложение My VIVACOM е портал, който дава възможност за управление на всички услуги онлайн. Чрез него абонатите на оператора могат по-бързо и лесно да следят потреблението на услугите си в реално време, да плащат сметките си, да добавят допълнителни пакети и презареждат предплатени карти. Само с един клик може да се активира и роуминг.

Най-вълнуващото приложение на VIVACOM, интерактивният медиен портал TV GO, вече също е достъпно в HUAWEI AppGallery. Само с едно влизане, с потребител и парола от My VIVACOM, получавате достъп до най-доброто съдържание, навсякъде и по всяко време. Услугата предлага достъп до 90+ от най-популярните TV канали, филмов пакет MAXI и цялото съдържание на HBO в HBO On Demand. За децата порталът предлага английския видео курс Disney English, а за спортните фенове ексклузивно съдържание от пакетите MAX Sport Plus и DiemaXtra с интерактивни функции. Потребителите имат възможност да персонализират желани канали и филми в категории „Любими" или да ползват полезните филтри, за да търсят лесно и интуитивно в изобилие от телевизионни предавания и видеотека.

Дигиталният портфейл Pay by VIVACOM осигурява бърз, удобен и сигурен начин за управление на личните финанси. Приложението дава възможност за безконтактни плащания, трансфер на пари, онлайн пазаруване, следене на всички трансакции и дигитализиране на карти за лоялност към търговски обекти. Зареждането на виртуалната сметка в Pay by VIVACOM става чрез платежна карта или чрез банков превод.
Едно от ключовите предимства на Pay by VIVACOM e сигурната защита на данните и парите. Тя се гарантира от личните биометрични данни. Потребителят може да вижда данните само след идентификация с пръстов отпечатък или ПИН код. За всяка трансакция с приложението получава нотификация, и може да блокира/отблокира картата си само с едно докосване. Pay by VIVACOM помага за управлението на личния бюджет, като предоставя достъп до отчет за извършените плащания директно в приложението. И още - всички карти за лоялност могат да се добавят и използват чрез телефона. Така всеки потребител може да излезе спокойно от дома си само с телефона в себе си, без да носи пари в брой или платежни карти.

За меломаните HUAWEI AppGallery също има специално предложение - глобалната музикална и развлекателна платформа TIDAL, с която си партнира Vivacom. Потребителите имат възможност да слушат безплатно 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други музикални апликации. Стрийминг услугата, създадена директно от артисти по целия свят като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други, свързва феновете и изпълнители чрез уникални преживявания като лайв концерти в "TIDAL X", нови известни изпълнители в TIDAL Rising и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти. Платформата разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители.

Официалната платформа за изтегляне на приложения HUAWEI AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в глобален мащаб. Тя е разпространена в над 170 държави и региони, с над 400 милиона активни потребители на месец. На локално ниво, HUAWEI AppGallery бързо се обогатява с най-полезните и любими приложения на българските потребители, сред които са и приложенията на VIVACOM.