Предстоящи събития на 2 юли
Секция: Предстоящи събития
02 Юли 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 2 юли

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 11.30 часа в зала Изток на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 часа в зала 1 на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 Комисията по вероизповеданията и правата на човека ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 часа в зала 242 на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 часа в зала 356 на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 Комисията по земеделието и храните ще проведе заседание.
***
София.
От 14.30 часа в зала 456 на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения ще проведе заседание.
***
София.
От 15.00 часа в зала 232 на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 Комисията по отбрана ще проведе заседание.
***
София.
От 15.30 часа в зала 130 на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" №1 Комисията по здравеопазване ще проведе заседание.
***
София.
Oт 11.30 часа в сградата на Направление „Архитектура и градоустройство" кметът на София Йорданка Фандъкова и главният архитект на Столична община арх. Здравко Здравков ще представят проекта за Подробен устройствен план (ПУП) на Зеления ринг на града.
***
София.
От 13.00 часа в Докторската градина (вход от кръстовището на ул. „Шипка" и „Сан Стефано") ще бъде представен проектът „Зелени улици".
***
София.
От 13 часа в София Тех Парк ще бъде направена символична първа копка на сградата на българския суперкомпютър, който ще бъде част от Европейската мрежа EuroHPC.
***
София.
От 11.00 часа в Мраморното фоайе на Столична библиотека ще бъде открита изложбата „145

***
София.
От 15.00 часа в Централното фоайе на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий" ще се състои церемония по връчване на наградите на студенти IV курс на Университета по архитектура, строителство и геодезия, специалност „Архитектура", успешно защитили проект: „Реконструкция, преустройство и разширение на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий".
***
Благоевград.
От 19.00 часа в зала "Яворов" ще се проведе среща между родители, общинско ръководство и собствениците на ФК "Пирин" във връзка с възникналото напрежение в ДЮШ.
***
Бургас.
От 18.00 часа в Художествената галерия „Петко Задгорски" ще бъде открита изложба, посветена на Ненко Токмакчиев.
***
***
Пловдив.
От 17.00 часа пл. „Римски стадион" ще бъде открит Пролетен панаир на занаятите.
***
Пловдив.
От 19.00 часа на Римския стадион ще бъде представена книгата „Книга за песните" на Стефан Вълдобрев.
***
Стара Загора.
От 13.15 часа във фоайето пред зала „П. Р. Славейков" министърът на туризма Николина Ангелкова ще даде брифинг след среща с представителите на туристическия бранш в региона.