Green Cola стана „Продукт на годината 2020” в категория „Безалкохолни напитки”
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Юли 2020 11:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Green Cola стана „Продукт на годината 2020” в категория „Безалкохолни напитки”

/КРОСС/ Green Cola спечели награда в категория „Безалкохолни напитки" в престижния конкурс „Продукт на годината" 2020. Тя беше присъдена за иновацията на Green Cola, за уникална първокачествена напитка без калории, която включва най-вече натурални съставки и поддържа по-здравословен и балансиран начин на живот.
Популярната актриса Мона Гочев обяви наградата на Green Cola по време на дигитална церемония, която се проведе на 11/06/2020 и в която участваха всички компании, спечелили награда „Продукт на годината 2020" в различни категории. Световното състезание е основано преди повече от три десетилетия и днес се провежда в повече от 45 държави на всички континенти. Победителите в категориите се определят въз основа на национално представително независимо проучване, проведено у нас от Nielsen България. В него потребителите гласуват за различни продукти въз основа на предпочитанията си по параметри като привлекателност, иновации и намерение за покупка. Green Cola се класира над стандартите на индустрията по всички параметри.

Все повече хора търсят и предпочитат храни и напитки, които са здравословни и натурални, без да правят компромиси с вкуса им. Green Cola разчита на тази тенденция и предлага по-здравословна алтернатива на потребителите, без да жертва автентичния и обичан вкус на кола. В продуктите се използват естествени подсладители - стевия и натурален кофеин от зелени кафени зърна без съставки като захар, аспартам, фосфорна киселина и консерванти.
По този начин, Green Cola бързо стана високо ценена и търсена от потребителите в България. В допълнение към Green Cola, портфолиото на компанията вече включва и продукти, естествено подсладени със стевия като Green Orange-Green Lemon и Green Sour Cherry. Те са с богато съдържание на плодови сокове и имат нискокалоричен състав, също като безкалорийния Green Tonic. Естествените подсладители, натуралните ароматизатори и сокове са неразделна част от продуктите на компанията.
"В нашия бизнес най-ценната оценка е тази на потребителите. Първото място, което те отредиха на Green Cola в конкурса "Продукт на годината 2020", може само да ни покаже колко много работа е свършена за изключително кратък период от време. Ще продължим да правим това за вас - да ви доставяме безалкохолни напитки от следващо поколение", коментира Илия Бъчваров, търговски мениджър в Green Cola България.
По-здравословни и натурални алтернативи - това е посоката, към която е устремена компанията, в отговор на нарастващата потребителска нужда от такива иновативни продукти по отношение на газираните безалкохолни напитки.