Аквапаркът в Слънчев бряг отвори врати при безпрецедентни мерки
Секция: Туризъм
04 Юли 2020 12:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Аквапаркът в Слънчев бряг отвори врати при безпрецедентни мерки

/КРОСС/ Аквапаркът в Слънчев бряг отвори врати и посрещна първите си гости при безпрецедентни мерки за сигурност от основаването си. Целта е да бъде запазено здравето на служителите и на гостите, като се предложи една незабравима ваканция с много забавления. Всички съоръжения работят, но на ротационен принцип.
Аквапаркът е любимо място през лятото сред туристите по цялото Черноморие

В първите седмици на лятото водната атракция ще посреща гости от 10 до 16.30 часа, като са предложени специални цени - 34 лева за възрастен, а за деца - 17 лева, съобщи за bgtourism.bg Христомир Куцаров - Маркетинг мениджър.

Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на най-големия курорт в България - Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук посетителите вдигат адреналина си на макс. Сред любимите съоръжения на малките и големи туристи е най-дългата водна пързалка, по която разходката продължава 165 метра. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка.

Домакините взеха всички мерки за безопасност срещу разпространението на коронавируса, като още на входа и на няколко места в аквапарка има информационни табели.

Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в красивата зеленина на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти, паркът разполага с безброй водни пързалки.

Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната. Любими на всички гости са 330 метра дългата „Ленива Река", атракция за деца с 6 мини пързалки и водни оръдия, детска площадка за игра, прекрасните зони за плаж, разходка и релаксация.