Скалата - най-скъпо платеният Instagram инфлуенсър
Секция: Шоубизнес
05 Юли 2020 13:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Скалата - най-скъпо платеният Instagram инфлуенсър

/КРОСС/ Дуейн Джонсън - Скалата е най-скъпо платеният Instagram инфлуенсър. Това показват данните на британската фирма за маркетинг в социалните медии Hopper HQ, цитирани от Manager.bg.Към миналата година за един спонсориран пост на американския актьор рекламодателите са плащали до над 1 млн. долара, с което той изпреварва и най-младата милиардерка в света - предприемачката и инфлуенсър Кайли Дженър, която таксува по около 986 хил. долара на публикация. Следващи в списъка се класират футболистът Кристиано Роналдо, моделът и актриса Ким Кардашиян, музикалните изпълнители Ариана Гранде, Селена Гомес, Бионес, Джъстин Бийбър и Тейлър Суифт, както и футболистът Неймар.

Класацията е формирана след разговори с личностите, включени в нея, както и с бранд и маркетинг компании. За формирането на цените се използва публично достъпна информация.

Сред спонсорите на Джонсън са технологичният гигант Apple, производителят на спортни стоки Under Armour и норвежкият бранд за вода Voss, в който той има дял.