Калоян Паргов: Честит празник на служителите на реда
Секция: ПОЛИТИКА
05 Юли 2020 16:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
  Калоян Паргов: Честит празник на служителите на реда

/КРОСС/ Честит празник на служителите на реда. Да отдадем уважение и признателност към тези, които всеки ден и час бдят за реда и сигурността на българските граждани, независимо, че тази година няма тържествени чествания и церемонии. Да почетем и онези служители на МВР, които са загинали при изпълнение на дълга си. Това каза лидерът на БСП - София Калоян Паргов по случай 141-вата годишнина от създаването на Министерство на вътрешните работи.

„Използвам повода, за да благодаря конкретно на Столичната дирекция на вътрешните работи за сътрудничеството и партньорството при организирането и провеждането на масови мероприятия в София", заяви председателят на градската организация на социалистите.

„Желая им здраве, кураж и успех в нелеката и отговорна работа", поздрави Калоян Паргов служителите на МВР.

„Българските полицаи имат пълната ни подкрепа за справедливите си синдикални искания, свързани с полагането на извънреден труд и заплащането за него. По време на извънредното положение, а и след това те бяха на първа линия. Заслужават достойна отплата за това, което правят за обществото", категоричен е лидерът на БСП - София.