Предстоящи събития в страната за 7 юли
Секция: Предстоящи събития
07 Юли 2020 07:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 7 юли

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа в „Св. Вмчца Неделя“ ще започне Архиерейска св. Литургия.

От 09.30 ч. в заседателната зала ще се проведе заседание на Съдийската колегия на ВСС.

От 10.00 часа в основната сграда на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ на бул. „Акад. Иван Гешов“ 15 ще се състои официалното откриване на новия ядрено-магнитен резонанс, който беше монтиран в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“.

От 11.00 часа в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на откриването на изложбата „Българийо, аз всичко тебе дадох…“, посветена на 170 години от рождението на Иван Вазов.

От 11.00 ч - в пресклуба на БТА БСК ще даде пресконференция, посветена на възможностите и проблемите в областта на енергийната ефективност за индустриални потребители.

От 11.45 часа в Министерството на външните работи Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще приеме министъра на външните работи и международното сътрудничество на Италия Луиджи Ди Майо. В 13:00 часа дваматаминистри ще направят изявления за медиите.

От 12.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери ремонта на бул.“Асен Йорданов“.

От 12.00 в централата на партията на улица „Врабча“ 23 ще се проведе пресконференция на ПП АБВ.

От 13.30 ч. Бюрото на Европейския парламент в България организира онлайн брифинг за журналисти във връзка с предстоящото пленарното заседание на Европейския парламент (8-10 юли) по темата за пакета „Мобилност“.

От 15.00 часа, на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще проведе среща с министъра на външните работи и международното сътрудничество на Италианската република Луиджи ди Майо.

*** Бургас

От 13.30 часа пред сградата на ОДМВР – Бургас комисар Неделчо Рачев ще даде информация относно засилените полицейски проверки през трите отминали дни (петък –неделя) по линия на пътната безопасност, както и относно мерките, предприети по новия пътен участък - обхода на Поморие.

*** Видин

От 11.00 часа в залата на РУО – Видин началникът на РУО – Видин ще представи резултатите от НВО седми клас – 2020 г.

*** Плевен

От 10.00 ч. в зала „Хипократ“ ректорът на МУ-Плевен проф. д-р Славчо Томов ще даде брифинг с анализ на кандидатстудентска кампания 2020.