Охранител на комплекс край морето не допуснал семейство от Бургас до плажната ивица
Секция: Туризъм
07 Юли 2020 09:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Охранител на комплекс край морето не допуснал семейство от Бургас до плажната ивица Обяснението от служителя на комплекса било, че нямат онлайн резервация

/КРОСС/ Семейство от Бургас  не е било допуснато до плажа,попадащ в територията на един от хотелските комплекси на Дюни.

Обяснението от служителя на комплекса било, че нямат онлайн резервация.

За неприятното усещане - да не можеш да си платиш за чадър и шезлонг, там къде си избрал да плажуваш в почивния ден  със семейството си съобщи в социалната мрежа Стефан Баев.

„В неделя решихме да посетим плажа. След като спряхме колата възможно най-близо до портала, ние се насочихме към него, мислейки че можем да посетим плажната ивица. Бяхме спрени от едно учтиво момче, което ни попита накъде отиваме и ни каза, че не можем да продължим. Обясни ни, че плажът е бил резервиран онлайн. Бяхме насочени към другия вход. Ние предпочетохме да го прескочим и да отидем още по-нататък, където е свободната зона”, обясни в „Здравей, България” Стефан Баев.

Изпълнителният директор на хотелския комплекс Николай Янков обясни, че в случая става въпрос за недоразумение.

„Нашият служител е разбрал, че онлайн резервацията е необходима, понеже порталът е за един от нашите хотели. Всеки може да ползва плажната ивица”, уточни  той.