Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит с Васил Петров
Секция: Шоубизнес
08 Юли 2020 17:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит с  Васил Петров

/КРОСС/ „SYMPHONY WAY" е името на новия проект на известния ни певец, Васил Петров, които представя класически песни от различни жанрове и откъси от мюзикъли и световни хитове.
На 23 Юли от 21:00г. в Летен театър Бургас вечните класики ще бъдат разказани с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония и с изящната фраза и кадифен глас на Васил Петров, който ще претвори хитовете на Бийтълс, Стинг, Франк Синатра, музиката на Гершуин, Чарли Чаплин, Антонио Карлос Жобим, Кол Портър и други автори.
„Още преди време когато започнах да концертирам с такъв голям симфоничен оркестър си мислех, че трябва да се възползвам от неговите възможности и да включвам в програмите си колкото е възможно повече и по различни стилове и жанрове, затова и тази програма не прави изключение. Ще представя доста обновена симфонична програма. Имам предвид част от песните от моя репертоар аранжирани за симфоничен оркестър плюс нови неща в реперотара ми включващи заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Fragile на Стинг, Smile на Чарли Чаплин и други изненади."- споделя Васил Петров
На сцената заедно с него ще са и джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). Специален гост на концерта ще е талантливата носителка на редица престижни награди, виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.
Бургазлии ще могат да се насладят на емблематичната песен на Франк Синатра "My Way" и още незабравими творби на Чарли Чаплин, Стинг, Бийтълс, Гершуин, Антонио Карлос Жобим, Кол Портър и други част от програмата на концерта.
Билети от билетен център „ЧАСОВНИКА" /пред хотел България/ и он лайн в мрежата на Ивентим.