Wizz Air предлага 100 000 места до Дортмунд само за 9.99 евро
Секция: Туризъм
09 Юли 2020 12:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Wizz Air предлага 100 000 места до Дортмунд само за 9.99 евро

/КРОСС/ Wizz Air днес предлага специална промоционална цена от едва 9.99 евро* за полетите си от и до Дортмунд. Местата в продажба на тази цена са 100 000, а отстъпката е валидна за всички полети от и до немския град без ограничения за периода на пътуване. Към днешна дата Wizz Air предлага удобни полети до Дортмунд от две български летища - София и Варна. Възползвайки се от настоящата оферта на авиокомпанията, клиентите не само ще изберат да летят на изгодна цена, но и ще подкрепят отговорното и екологично пътуване на борда на най-зелената флотилия в Европа**.

Дортмунд, осмият по големина град в Германия, е разположен в провинцията Северен Рейн-Вестфалия. Той често е наричан нейна „зелена столица", тъй като парковете и зелените площи заемат половината град. Дортмунд е жив и динамичен, и често подценяван като туристическа дестинация. Но градът има много какво да предложи. Независимо, че е индустриален район, той разполага с прекрасни театри и културни центрове, разнообразие от удивителни музеи, красиви градини и паркове, и е домакин на едни от най-посещаваните коледни базари в Европа. Градът също така изкушава с възможностите за шопинг, които предлага, както и с добрата бира и футбола.

Част от забележителностите на Дортмунд, които задължително трябва да видите, включват: красивия площад Алте маркт, величествената църква „Св. Рейнолди" (най-старата в града), кулата Адлертурм, парка Вестфален с неговите цветни алеи, прекрасни фонтани и рози във всякакви цветове, Сградата на операта и театъра, десетки музеи