Предстоящи събития на 10 юли
Секция: Предстоящи събития
10 Юли 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 10 юли

/КРОСС/ ***
Поморие.
В 10.00 часа в ГХГ „Дечко Стоев" министърът на туризма Николина Ангелкова ще проведе работна среща с кмета Иван Алексиев и представители на туристическия бранш.
***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 11.00 часа в района на Инфинити център - изход София „Пътна полиция" ще даде подробности за целта на започваща операция.

Благоевград.
От 09.30 ч. в зала „22- ри Септември" в сградата на Общината ще се проведе извънредна сесия на областния общински съвет.
***
Бургас.
От 10.00 часа в Зала 2 на Експозиционен център „Флора" в морската градина заместникминистърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова ще открие Интердисциплинарен семинар по трансгранично морско пространствено планиране за Черно море, България и Румъния - MARSPLAN-BS II по проекта за изработване на първия Морски пространствен план на Република България за
периода 2021 - 2035 г.
***
Бургас
От 11.00 часа в Конгресния център на пристанището (между сградите на Морска гара и Магазията) представителите на медиите ще се срещнат с началника на пресцентъра на военноморското учение с международно участие „БРИЗ 2020".
***
Бургас.
От 17.00 ч. в залата на НЧ "Възраждане 1927" - кв. "Рудник" ще се проведе обществено обсъждане за именуване на улици в кв. "Рудник" и кв. "Черно море".
***
Бургас.
Oт 21.00 часа в Летния театър ще бъдат представени шедьоври на класическото балетно изкуство, модерен балет, спортни танци и акробатични изпълнения в рамките на програмата на Бургаските музикални празници „Емил Чакъров.
***
Русе.
От 9.00 ч. във Военния клуб проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна
инфраструктура", ще проведе среща с представители на транспортния бранш.