Крум Зарков: Нашите членове искат да ни видят на площада сред хората
Секция: ПОЛИТИКА
12 Юли 2020 16:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Крум Зарков: Нашите членове искат да ни видят на площада сред хората

Не сега е моментът да занимаваме хората с вътрешнопартийните въпроси на БСП

/КРОСС/ "Националният съвет на БСП е разделен. Това не е новина. В него има т.нар. вътрешна партийна опозиция, която има критики към нашето ръководство. Тя е разнородна - има хора, които не са съгласни с определени наши решения, има хора, които имат ясни идеи, които трябва да бъдат чути и други хора, които често се държат като откровени саботьори. При всички случаи обаче, не е моментът сега, когато всички хора, които милеят за свобода и искат да кажат: "Стига! Нетърпимо е!", да бъдат занимавани с вътрешните проблеми на БСП". Това каза зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" и член на ИБ на БСП Крум Зарков на пресконференция на Позитано 20.
Според него, когато се обсъждат вътрешнопартийни въпроси, важни само за партията, а не въпросите на днешния ден, БСП изглежда неадекватно в очите на хората. "Хората иначе ни посрещат добре на площада. Там е мястото на БСП днес - заедно с всички онези, които решиха да отхвърлят страха. Там трябва да сме ние, а не да ги заливаме с информация от нашите пленуми", категоричен е Зарков.
"Това, което получавам като обратна връзка от нашите членове и симпатизанти е, че БСП съвсем не е разделена. Когато хората от БСП ни видяха на площада заедно с толкова други различни хора, се зарадваха, че сме там и там искат да ни видят", подчерта той и увери, че довечера социалистите отново ще са сред хората на площада, борейки се за една по-различна България.