Отваря се за движение участъка от Околовръстен път до река Боянска на бул. „България“ и се затваря участъка от бул." Тодор Каблешков" до Околовръстен път"
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Юли 2020 16:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Отваря се за движение участъка от  Околовръстен път до река Боянска на бул. „България“ и се затваря  участъка от бул." Тодор Каблешков" до Околовръстен път"

/КРОСС/ В сряда сутринта( 15.07) ще бъде отворен за движение участъкът на бул. " България" от Околовръстен път до моста на река Боянска. В момента се извършват довършителни дейности , продължава и работата по тротоарите в същия участък.
Продължават строителните дейности по лявото платно на булеварда в участъка от бул." Гоце Делчев" до бул. " Тодор Каблешков", който беше затворен за рехабилитация на 04 юли. В момента се извършва хидроизолация на подлезите и започва поставянето на метална мрежа "road mesh".

На 15.07. се затваря за рехабилитация дясното платно на бул. " България" в посока Бояна в участъка от бул." Тодор Каблешков" до Околовръстен път".

Организация на движението :
От 15.07.2020 г. до 13.08.2020 г. /включително/
спирка с код 2206 „Ул. Тодор Каблешков" за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества 100.00 метра назад преди ул. „Тодор Каблешков";
спирка с код 2689 „Ж.к. Бокар" за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества назад в зелената площ, срещу съществуващата в посока център;
спирка с код 0866 „Кв. Манастирски ливади" за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества назад в зелената площ, срещу съществуващата в посока център.