30% отстъпка* днес за полетите от и до Милано на Wizz Air
Секция: Туризъм
15 Юли 2020 11:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
30% отстъпка* днес за полетите от и до Милано на Wizz Air

/КРОСС/ Wizz Air днес предлага 30% намаление* за полетите си от и до Милано. Топ офертата е валидна за селектирани полети от и до италианския град, за всички пътници и без ограничения за периода на пътуване.

Ако сте почитатели на италианската култура, мода и кухня, сега е моментът да си подарите ваканция до чаровния Милано и да направите резервация на wizzair.com или през WIZZ приложението. Макар да е широко известен като световна модна столица, градът е много повече от това и със сигурност ще ви изненада. Величествена архитектура, десетки забележителности и културни събития, цветни паркове и градини, италианско еспресо, пица, паста, ризото, футбол и висша мода - всичко това е Милано и няма как да му устоите.

Когато и да сте в града, задължително трябва да посетите красивата Миланска катедрала Дуомо, църквата Santa Maria delle Grazie, където се пази шедьовърът на Леонардо да Винчи „Тайната вечеря", както и оперния театър „Ла Скала", чиято акустика ще ви погълне, а архитектурата и интериорът - ще ви пленят. Това е почти толкова задължително, колкото да се възползвате от летните намаления и да разхладите следобеда си с неустоимото италианско джелато.