Арман Бабикян: Борисов като Форест Гъмп взема от кутията бонбона, който му харесва
Секция: Коментари
16 Юли 2020 14:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Арман Бабикян: Борисов като Форест Гъмп взема от кутията бонбона, който му харесва

/КРОСС/ "Избирателната истина на министър-председателя е абсолютна лъжа и манипулация и той си взема като Форест Гъмп от кутията с бонбони този бонбон, който на него му харесва", това заяви пред БНР пиар специалистът и един от организаторите на протестите срещу правителството Арман Бабикян

Бабикян имаше предвид днешното изказване на премиера Бойко Борисов, че "Шиши" е редил служебното правителство на президента Румен Радев, когото нарече "фигурант". С определението фигуранти и прякора Шиши за Делян Пеевски си служи укриващият се в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков в разпространените от прокуратурата записи на негови разговори с журналиста Огнян Стефанов.

"Спомнете си записите, които изтекоха с гласа на обвиняемия, но неосъден, Божков, в които той обясняваше, че "Шиши" е редил служебния кабинет на Радев. Интересно, че това беше прието за истина от министър-председателя и днес той го потвърди с думите си, т.е. Той харесва част от изказванията на Божков. Когато Божков казва, че част от неговия кабинет - този на Борисов, е подреден по същия начин, той не харесва тази част от изказванията на Божков", изтъкна пиар специалиста.