Нели Петкова представя „Сега е момента“
Секция: Шоубизнес
16 Юли 2020 14:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нели Петкова представя  „Сега е момента“

/КРОСС/ Нели Петкова улови момента и в горещото, за всички българи лято представя новия си сингъл „Сега е момента". "Сега е момента" е със свежо, лятно и младежко звучене, създава усещане за безкрайните летни дни, радостта от споделената любов и желанието всеки миг да бъде изживян пълноценно.

video: https://www.youtube.com/watch?v=yY3hs563Ltg


Автори на музиката са Искрен Тончев - Искрата и Нели Петкова, а текстът е дело на Росен Димитров, Искрата и Нели Петкова. Автор на аранжимента е Искрен Тончев - Искрата. Нели отново съчетава модерно поп звучене с фолклорни елементи, което се наложи като запазена марка на певицата. Основният лайтмотив в песента е записан с традиционния български инструмент - кавал от композитора и виртуоз Костадин Генчев.

Видеото към песента е цветно, енергично и носи цялостното послание и внушение на текста. В него Нели Петкова си партнира с актьора Калоян Калев.

Локациите на снимките са в София и околностите на столицата, а визиите на Нели Петкова са ярки и свежи, вдъхновени от стрийт стила на градското момиче.
Само преди 3 месеца изпълнителката пусна сингъла „Broken", който освен в българските музикални класации, бе излъчен с успех и в много страни в Европа.

Нели Петкова
"Сега е момента"
музика: Искрен Тончев - Искрата, Нели Петкова
текст: Росен Димитров, Искрен Тончев, Нели Петкова
аранжимент: Искрен Тончев - Искрата
кавал: Костадин Генчев
режисьор: Иван Димитров - Torex
оператор: Иван Иванов
Продуцент: Меджик Мелоди