Екранизация на видеоигра събира Бандерас, Уолбърг и Том Холанд
Секция: Шоубизнес
19 Юли 2020 08:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Екранизация на видеоигра събира Бандерас, Уолбърг и Том Холанд Филмът се проследява младостта на главния герой Нейтън Дрейк

/КРОСС/ Екранизация по видеоиграта "Неотбелязан на картата" (Uncharted) събира Антонио Бандерас, Марк Уолбърг и Том Холанд. Проектът е подновен, а премиерна дата на филма е 16 юли 2021 г.

Главният герой в играта се казва Нейтън Дрейк и заедно с неговия наставник Виктор Съливан - Съли  постоянно попадат в различни приключения.

В първата част те търсят Елдорадо на непознат остров в Тихия океан. След това вървят по стъпките на Марко Поло, за да намерят Шамбала и магическия кристал Чинтамани, изпълняващ желания.

Издирват и Пясъците на Атлантида. Нейтън се отправя да търси митичната страна на пиратите Либерталия, а накрая приключението стига до Индия и търсенето на магическия бивник на Бога-слон Ганеш.

Филмът се фокусира върху предисторията на играта и младостта на Нейтън. За ролята на героя е определен Том Холанд, който се превръща в новия голям любимец на Холивуд след успешното си превъплъщаване в Спайдърмен. 

Проектът да се направи филм по "Неотбелязан на картата" датира още от 2008 г. По това време става ясно, че играта за търсене на съкровища се превръща от най-популярните в жанра. Първият вариант на играта „Плейстейшън“ го пуска в края на 2007 г. и само за няколко месеца се разграбват милиони.

Множество актьори през годините са спрягани да играя ролята на Нейтън, в това число и Марк Уолбърг, а наставникът му Съли е трябвало да бъде Робърт де НироДе Ниро се отказва.