Съпругата на Уил Смит публично призна изневяра
Секция: Шоубизнес
25 Юли 2020 11:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съпругата на Уил Смит публично призна изневяра

/КРОСС/ Необичаен, но ефективен метод за справяне със слуховете беше избран от една от най-образцовите и красиви двойки в Холивуд - семейство Джада и Уил Смит.

Съпругата на актьора Уил Смит реши публично да обсъди слуховете, свързани с брака им - телевизионната водеща призна, че е изневерила на съпруга си в ефира на предаването "Червена маса".

Наскоро певецът Август Алсина разказа в интернет за аферата си със съпругата на Смит, което шокира всички фенове на двойката. Още по-голям отзвук предизвика това, че музикантът е с 21 години по-млад от Джада и е приятел на сина й. Той също така скандализира обществеността с предположението, че Уил Смит е „благословил" забежката на съпругата си.

Съпругата на Уил Смит в отговор също шокира обществеността - в ефир Джада призна, че наистина е изневерила на съпруга си преди четири години.
Оказа се, че през 2015 г. бракът на Смит „е висял на косъм" и двойката решила да направи временна раздяла. Именно тогава Джада започнала афера с младия певец Алсина. Съпругата на Смит призна, че е потърсила щастие извън брака си, но в крайна сметка е осъзнала, че иска да се върне при мъжа си.