Предстоящи събития в страната за 28 юли
Секция: Предстоящи събития
28 Юли 2020 07:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 28 юли

/КРОСС/ *** София

От 10.00 ч. в конгресен център "Глобус", зала "Европа", етаж 2, пл. "Македония" 1 ще се проведе пресконференция на КНСБ.

От 10.10 ч. в сградата на КЕВР на бул. „Княз Дондуков“ 8–10, ет. 4 ще се проведе обществено обсъждане от разстояние на Проект на Методика за изменение и допълнение на Методика за определяне на цени за достъп и пренос на природен газ през газопреносните мрежи, собственост на „Булгартрансгаз“ ЕАД.

От 11.00 ч. пред сградата на Министерски съвет ще се проведе протест на туроператори и туристически агенти.

От 14.30 часа при храм-паметник „Св. Александър Невски“ ще бъде даден старт на I етап на 67- та Международна колоездачна обиколка на България, с преминаване през курортен комплекс Боровец и финиширане в Пазарджик в 17.30 часа.

От 16.00 ч. в Зала „Огледална“ на пл. "Народно събрание" 2 Комисията по земеделието и храните ще проведе заседание.

*** Бургас

От 09.00 ч. в спортна зала „Бойчо Брънзов“ в к-с „Зорница“ ще се проведе заседание на Общинския съвет.

*** Варна

Oт 11.00 часа в Щаба на ВМС военнослужещи ще бъдат наградени от министъра на отбраната по повод проведената успешна ракетна стрелба с подвижен брегови ракетен комплекс „Рубеж”.

*** Пазарджик

От 12.00 в областния офис на ГЕРБ на ул. „Екзарх Йосиф“ 15 административният секретар на партията Цветомир Паунов ще се срещне с общинските ръководства на политическата сила в Септе мври, Батак, Ракитово, Велинград, Пазарджик и Пещера.

*** Панагюрище

От 15.30 в сградата на общинската администрация на пл. „20-ти април“ 13 административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов ще разговаря с кмета инж. Никола Белишки.

*** Стрелча

От 17.30 часа в местния клуб на ГЕРБ на ул. „Райко Даскалов“ 15 административният секретар на партията Цветомир Паунов ще проведе среща с местния актив на политическата сила.

*** Търговище

От 10.00 до 12.00 ч. на старата спирка на с. Пролаз (пътя Варна-София) ще се проведе мирен граждански протест срещу ръководството на ВИК ООД Търговище за некоректно отношение по възстановяване на нормалната работа на водоснабдителна система Вардун Полигона.

*** Шумен

От 10.00 ч. в зала 203 на общината ще се проведе на брифинг. Тема на брифинга е найголямото международно състезание по спортно по ориентиране за 2020г., което ще се проведе от 29 юли до 2 август в района на Шуменското плато.