Онлайн ревюто на „Гучи“ с 35,2 милиона гледания
Секция: Шоубизнес
28 Юли 2020 13:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Онлайн ревюто на „Гучи“ с 35,2 милиона гледания

/КРОСС/ Онлайн ревюто на „Гучи“, „Епилог“, е най-гледаното дигитално събитие на марката с над 35,2 милиона гледания в световен мащаб.

Италианската модна къща излъчи 12-часово събитие, представящо новата й колекция, на gucci.com, както и в YouTube, Twitter, Weibo, приложението Gucci и на Facebook страницата на марката, на 17 юли и генерира над 35,2 милиона гледания в световен мащаб.

„Още преди Covid-19 ние твърдо вярвахме в смесването на дигиталните технологии и човешкия контакт. Технологичните и социалните медийни платформи не са просто инструменти; те представляват форма на изразяване, начин за създаване на смисъл и отваряне на нашия свят, света на въображението на Алесандро Микеле, пред световната публика. Това е още по-адекватно в света след Covid-19 и в „Гучи“ вярваме в този подход сега повече от всякога”, каза Марко Бизари, президент и главен изпълнителен директор на „Гучи“

Творческият директор Алесандро Микеле преименува колекцията „Круиз“ в „Епилог“, като разграничава марката си от традиционния моден календар, с планове да се показва само два пъти в годината.