Предстоящи събития на 29 юли
Секция: Предстоящи събития
29 Юли 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 29 юли

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10.00 до 13.30 ч. в зала Launchee в ЦУМ ще се проведе конференция под надслов „Конституционната реформа в правосъдието -за утвърждаване на правовата държава".
***
София.
От 11.00 ч. във Военната академия „Г. С. Раковски" министърът на отбраната Красимир Каракачанов и заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев ще присъстват утре, 29 юли, на тържествен ритуал по връчване на дипломите на випуск „Добруджански - 2020" - I-ва смяна на Военна академия „Г. С. Раковски".
***
София.
От 12.00 ч. Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет ще проведе заседание в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12.
***
София.
От 14.00 ч. в зала „Изток" на пл. "Народно събрание" 2 Комисията по икономическа политика и туризъм ще проведе заседание.
***
София.
От 15.00 ч. в залата на Направление „Архитектура и градоустройство" към Столична община ще бъде представен архитектурният проект за обновяване на пространството на площад „Света Неделя".
***
София.
От 16.00 ч. в зала 456 на пл. "Народно събрание" 2 Комисията по политиките за българите в чужбина ще проведе заседание.
***
Бургас.
От 17.30 до 19.00 ч. в Борисовата градина ще се проведе инициативата "Чета и плета".
***
Бургас.
От 21.00 часа в Летния театър в Приморския парк ще бъде представена комичната оперета в три действия от Йохан Щраус II - „Прилепът", като част от музикални празници „Емил Чакъров".
***
Варна.
От 20.00 ч. на Основната сцена в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" ще бъде представена премиерата на черната комедия "Владимир".
***
Каварна.
От 21.00 ч. на стадион „Калиакра" ще се проведе концерт на Веселин Маринов.
***
Пазарджик.
От 13.30 ч. на бул. „България" към с. Дебръщица ще стартира вторият етап на 67-та Международна колоездачна обиколка на България.
***
Пловдив.
От 10.00 часа в спортна зала "Колодрума" Владимирос Петсас, координатор "Събития" към Международната колоездачна федерация, ще направи инспекция за евентуалното провеждане на Европейско първенство по колоездене на писта.
***
Смолян.
От 09.30 ч. в „Св. Висарион Смоленски" Негово преосвещенство Знеполският епископ Арсений ще оглави празнична Божествена св. Литургия за храмовия празник на църквата.
***
Стара Загора.
От 10.00 ч. в залата на Административната сграда на МТСП - Стара Загора ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени дейностите на трите агенции към Министерството на труда и социалната политика.
***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.00 ч. в Къща-музей „Гео Милев" ще се проведат занимания за деца.
***
Стара Загора.
От 10.00 до 13.00 ч. в РИМ - Стара Загора ще се проведат Летни занимания в музея на тема „Българското Възраждане".
***
Стара Загора.
От 11.00 ч., в звездната зала на Астрономическа обсерватория „Юрий Гагарин", в сградата на ГПЧE „Ромен Ролан", 4. ет., източно крило, ще бъдат раздадени наградите на отличените участници в ученически онлайн конкурс „Опознай природата... от твоя балкон".
***
Стара Загора.
От 14.00 ч. на Първи перон, ще бъде направена първа копка на Проект за реконструкцията на гаров комплекс Стара Загора.
***
Стара Загора/Мъглиж.
От 09.30 ч. в храм „Св. Димитър" ще бъдат донесени мощите на Св. Димитрий.
***
Търговище/с. Пробуда.
От 10.30 ч. пред кметството на с. Пробуда ще се състои официалното откриване на Детския отдел за игра към Народно читалище „Родина-1927".
***
Шумен/с. Имренчево.
От 10.00 ч. в село Имренчево, ул. „Преслав" №13 ще се състои официално откриване на Център за грижа за лица с умствена изостаналост в с. Имренчево, община Велики Преслав