Брад Пит е номиниран за „Еми” заради шарж на инфекционист №1 в САЩ
Секция: Шоубизнес
29 Юли 2020 18:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит е номиниран за „Еми” заради шарж на инфекционист №1 в САЩ

/КРОСС/ Създадена през 1949 г., „Еми" е награда на Американската телевизионна академия за отлични постижения в телевизионната индустрия, обхващаща множество сектори - от писане на сценарии и режисура до дизайн на продукцията.

Номинациите за наградите „Еми" бяха представени във вторник, разкривайки дълъг списък от телевизионни предавания, сериали, актьори, режисьори, писатели и други видни участници в телевизионната индустрия, които се състезават за една от най-желаните награди в индустрията.

Сред отличените кандидати беше и Брад Пит, с представянето си през април в „Събота вечер на живо" (SNL) в скеч като д-р Антъни Фаучи - инфекционист №1 в САЩ. Пит изобрази известния американски лекар и имунолог, правейки шарж в подигравателен стил към мерките срещу коронавируса в САЩ на президента Донлд Тръмп.

Интересното е, че самият Фаучи веднъж сподели, че би искал да бъде изобразен от Пит и когато телевизионният шарж беше пуснат в ефир, похвали актьора за представянето.

„Мисля, че се справи страхотно. Искам да кажа, че съм голям фен на Брад Пит и това е причината, когато хората ме питат кой бих искал да ме играе, споменавам Брад Пит, защото той е един от любимите ми актьори. Мисля, че се справи чудесно ", каза Фаучи за комедийното превъплъщение на Пит в неговия образ, цитирано от CNN.

Пит е номиниран като изключителен гост актьор в комедийния сериал, заедно с Люк Кирби от „Чудната госпожа Мейзел", покойният Фред Уилард от „Модерно семейство", Дев Пател от „Модерна любов", както и Адам Драйвър и Еди Мърфи в SNL.