Предстоящи събития на 31 юли
Секция: Предстоящи събития
31 Юли 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 31 юли

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
Долна Митрополия.
От 10.00 часа във Висшето военновъздушно училище „Г. Бенковски" министърът на отбраната Красимир Каракачанов и заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев ще връчат дипломите и офицерските пагони на първия випуск на възстановеното учебно заведение.
***
Варна. /к.к. Златни пясъци
От 11.30 часа в хотел „Интернационал" в к.к. Златни пясъци вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ще даде брифинг след срещата си със Съюза на хотелиерите в Златни пясъци и Варненската асоциация на туроператорите.
***
София.
От 10.00 часа в Института за икономически изследвания на БАН на ул. „Аксаков" 3 ще се проведе Национална кръгла маса по проекта „Разработване на система за мониторинг на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система 2014-2020 г.".
***
Благоевград.
От 9.30 часа в зала „22 септември" ще се проведе заседание на Общинския съвет.
***
Бургас.
От 9.00 часа до 21.00 часа в Зоната за обществен достъп на Пристанище „Бургас" ще се проведе втори ден на Сладоледения фестивал.
***
Бургас./ с. Дъскотна
От 16.00 часа в село Дъскотна ще бъде направена символична първа копка за рехабилитацията на над 33 км от Айтоския проход (път ІІІ-208 Провадия - Дъскотна).
***
Бургас.
От 16.45 часа на пл. „Атанас Сиреков" ще се проведе награждаване след финалния етап на 67- та колоездачна обиколка на България.
***
Бургас .
От 18.00 часа на Магазия 1 на Пристанище „Бургас" ще се проведе Сладоледена демонстрация с шеф Николай Попов.
***
Бургас.
От 18.30 часа на Графичната база в Приморския парк ще се проведе Artoholics - ателие за рисуване, под надслов „Разкошна жена".
***
Бургас.
От 19.00 часа в зала 1 на Експозиционен център „Флора" ще се проведе шоу с папагали.
***
Бургас.
От 19.00 часа в парк "Росенец" до хижа "Странджа" ще започне фестивалът Sun Tribe Free Open Air 2020.
***
Бургас.
От 20.00 часа от Пристанището ще тръгне корабче за Остров "Свeта Анастасия", където ще бъде представен концерт-спектакълът „Живот като на кино" с участието на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет.
***
Варна.
От 10.00 часа на пешеходната част на бул. „Сливница" ще се проведе инициативата „Алея на книгата".
***
Варна.
От 18.00 часа в Литературния кът на пешеходната част на бул. „Сливница" в близост до пресечката с ул. „Стефан Караджа" ще се проведе официално откриване на 11-то издание на инициативата „Алея на книгата".
***
Велико Търново.
От 13.00 часа в хотел „Премиер" ще се проведе публично събитие за представяне на център по медиация по проект за насърчаване използването на медиацията като алтернативен способ за решаване на спорове.
***
***
Пловдив.
От 20.00 часа в града ще се състои онлайн концерт на композитора Стоиц Гъдев.
***
Русе.
От 9.00 часа във Военния клуб ще се проведе среща на проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура", с транспортни фирми от областите Русе, Разград, Търговище и Силистра.
***
Стара Загора.
От 9.30 часа на паметниците, посветени на Освобождението на Стара Загора, ще бъдат положени венци и цветя по повод 143 години от боевете за Стара Загора по време на Рускотурската освободителна война.
***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на Областната администрация ще се проведе заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК."
***
Шумен.
От 10.30 ч. на ул. „Съединение" 117 пред дома на о.з. полк. Иван Бончев - ветеран от Втората световна война, виден общественик и почетен гражданин на Шумен, ще се проведе кратка церемония за отбелязване на 100-годишния му юбилей