Каракачанов притеснен, че може да има конфронтации на блокадите в София
Секция: БЪЛГАРИЯ
31 Юли 2020 15:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Каракачанов притеснен, че може да има конфронтации на блокадите в София

/КРОСС/ Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов изрази притеснение, че може да се стигне до конфронтации между протестиращите и тези, които не могат да пътуват заради блокадите в столицата. Той призова гражданите към търпение и органите на реда към спокойствие, защото всеки има право да изразява своето мнение, но без да пречи на другите.

Красимир Каракачанов каза, че е изкуството е да се намери диалог с младите хора и да се види това, което трябва да се направи като разумна промяна:

На въпрос кога би си подал оставката вицепремиерът отговори:

„Ако трябва да говорим в индивидуален план, когато някой излезе и ми каже „ти не си свърши работата" подавам я веднага. Ако цялото правителство си подаде оставката, аз също ще си подам оставката. Към този момент кажете ми какво не съм свършил от това, което съм казал, че ще направя и какво не съм свършил с последните 27 г., което не беше свършено. Ако някой ми каже „ти за тези 3 г. и 3 месеца не направи това, това или еди-какво си, не защото си го обещал, а защото е редно да се направи", с най-голямо удоволствие ще се вслушам и в това, но към момента не съм чул подобни неща".

Каракачанов участва в тържествения акт по присвояване на първо офицерско и първо сержантско звание на кадетите от първия випуск на възстановеното ВВВУ „Георги Бенковски" в Долна Митрополия.

Отличник на Випуск „Добруджански" е пилотът Владимир Тасков с успех от следването Отличен с 5.99 и от държавните изпити с 6.00.