Фен плати огромна сума, за да се изправи срещу Гришо
Секция: СПОРТ
01 Август 2020 17:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фен плати огромна сума, за да се изправи срещу Гришо

/КРОСС/ Фен на тениса си спечели правото да проведе тренировка с Григор Димитров и неговия екип срещу 10 500 долара, предаде Gong.bg.

Това бе най-голямата сума, предложена в благотворителния търг, организиран от ATP. Парите са за специален фонд, който ще помага на треньори, останали без работа заради пандемията от коронавирус.

Подробностите около срещата на българската звезда с неговия почитател ще се уточняват. Предварителната информация е, че тренировката трябва да се състои в периода януари-юли 2021 година.

В търга са събрани общо 225 хиляди долара. Най-голямата сума е 51 850 за среща с Анди Мъри на "Уимбълдън". Победителят ще прекара час на корта с бившия №1 в света по време на турнира от Големия шлем в Лондон догодина, ще получи 2 билета за финала при мъжете и ще бъде поканен на обяд в ресторанта, достъпен само за членовете на Всеанглийския тенис и крокет клуб.

Срещу 27 хиляди долара друг участник ще играе два часа с носителя на 3 титли от Големия шлем Стан Вавринка. Специална награда е колекция от ракети с автографи на Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри.