Флавио Бриаторе с нова любов, 46 години по-млада от него
Секция: Шоубизнес
02 Август 2020 18:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Флавио Бриаторе с нова любов, 46 години по-млада от него

/КРОСС/ Флавио Бриаторе, бившият шеф на Рено във Формула 1 и бивш съсобственик на Куинс Парк Рейнджърс, отново е страстно влюбен. Този път известният италиански бизнесмен съблазни Мария Лудовика Кампана, която е почти три пъти по-млада от него (той е на 70 години, а тя на 24 години). Тя е бивша кандидатка за титлата Мис Италия 2014 г. и се е посветила на модата.

Историята на новата двойка беше разказана от италианския седмичник „Чи", чиито фотограф хвана влюбените гълъбчета на яхта в Средиземно море. Бриаторе и Кампана се запознават чрез общ приятел, а местните медии разкриват, че Мария е изключително амбициозна дама, която изучава мода в Милано и вече работи по собствена линия бански костюми, наречена Amourè.

Интересното е, че доскоро Бриаторе беше обвързан с 20-годишната студентка по право в Милано Бенедета Боси, но изглежда връзката им не продължи дълго. Остава да видим колко дълго ще продължи тази с Кампана. Миналото му ни подсказва, че не е безразличен към красиви жени, но рядко остава дълго време с тях.

Бриаторе беше женен за Елизабета Грегорачи и бракът продължи цели девет години. Преди това беше сгоден за Наоми Кембъл и беше в отношения с много други красавици: Марзен Чишлик, Надин Смит, Ема Хеминг Уилис, Кат Мак, Хайди Клум, Адриана Волпе , Морана Атиас, Габриела Щерн.