"Пирогов": Ренета Инджова съобщи, че е паднала, но не помни как
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Август 2020 15:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 "Пирогов": Ренета Инджова съобщи, че е паднала, но не помни как

/КРОСС/ При прегледа си в Спешния център "Пирогов" Ренета Инджова е казала, че е паднала и така е наранила китката си, съобщиха на извънреден брифинг от УМБАЛСМ "Пирогов".

"Вчера бях на работа, като към 10 ч. в кабинета ми дойде Ренета Инджова. Разпитахме я какво се е случило, тя съобщи, че е паднала и е контузила лявата си ръка и крайник при падане. След това обясни, че е била блъсната от някого. Попитах изрично какво е станало, защото имаме дежурен полицай, който при такива инциденти бива уведомен задължително, но г-жа Инджова съобщи, че е паднала", съобщи д-р Владислав Шопов от болницата, който е приел за преглед бившия премиер.

"След това изпратихме Инджова за рентген. Тя самата съобщи, че не помни как е паднала. Наложи се да я насочим и към 111 кабинет. След рентгенографията се установи счупване на ръката на Инджова, насрочена е да дойде в понеделник за операция. Наместихме ръката под анестезия и се потвърди, че счупването налага оперативна намеса. Операция ще й бъде извършена в понеделник", допълни д-р Шопов.

По думите му Инджова е дошла в болницата с жена-придружител, която не е дала обяснения за инцидента.