Катрин Зита-Джоунс мечтае за филм с Майкъл Дъглас
Секция: Шоубизнес
03 Август 2020 19:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Катрин Зита-Джоунс мечтае за филм с Майкъл Дъглас

/КРОСС/ Филмовата звезда Катрин Зита-Джоунс разкри, че се надява да направи филм със съпруга си Майкъл Дъглас.

50-годишната актриса - която се омъжи за звездата от „Уолстрийт" през 2000 г. в момента чете и разработва десетки сценарии за филми или телевизионни сериали, но мечтае да снима нещо със съпруга си, защото той един от любимите й актьори.

Тя каза пред сп. „ОК!": " Аз съм ненаситен читател. Имам няколко книги, които мисля, че биха се превърнали в страхотен филм или сериал и затова работя върху тях. Работила съм с толкова прекрасни актьори през цялата си кариера и разбира се, все още бих искал да осъществя проект с актьора, когото обожавам - Майкъл Дъглас".

Звездата от „Маската на Зоро", която навърши 50 години миналата година не се разстройва от напредването на възрастта си, тъй като се чувства по-щастлива от всякога и е открила, че остаряването „освобождава".

„Научих, че възрастта е просто число. Знам, че звучи клиширано, но е истина. Сега се чувствам по-добре и по-щастлива от всякога. Една от благословиите на възрастта е, че нещата се откачат от гърба ви много по-лесно. Не издребнявате, както се казва. Открих, че сега ми е много по-лесно да си поставям приоритети ида казвам „Не". Ако проектът не е нещо, което наистина искам да правя и ще отнеме безсмислено време от семейството ми, казвам "Не" и това е освобождаващо", каза тя.