Хванаха Гришо и Медведев да шофират с превишена скорост
Секция: СПОРТ
04 Август 2020 08:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хванаха Гришо и Медведев да шофират с превишена скорост

/КРОСС/ Най-добрият български тенисист Григор Димитров и най-добрият руски Даниил Медведев са били хванати в събота от полицията в Монако да карат с превишена скорост.Провинението е станало между 4 ч. и 7 ч. следобед, като общо 10 души са карали скъпи автомобили безразсъдно.

На въпросната отсечка, която е 20 километра, максималната разрешена скорост е 110 км/ч, а двамата тенисисти са шофирали с между 160 и 180 км/ч.

Всички автомобили, сред които и тези на Димитров и Медведев, са с регистрация в Монако. Глобите са на стойност 750 евро.

Пътят свързва академията на треньора Патрик Муратоглу край Ница и мястото, където Григор живее - Монте Карло. Известните тенисисти не са били разпознати първоначално от полицаите, но тяхната идентичност става ясна в последствие.

Григор за последно игра на демонстративния турнир на Муратоглу в събота, когато спечели над французина Никола Маю. На връщане към дома българинът е шофирал с непозволено високата скорост. Несе уточнява дали е бил зад волана на своето BMW i8 или друг автомобил.